Čestitamo, pridružili ste nam se!

Vaša je registracija sada uspješna!

 

Zajedno ćemo započeti besplatni online serijal 29.10.2021.
Sve informacije potrebne za uživanje u ovom putovanju dobit ćete putem e-maila.

ZNATE LI VEĆ NAŠE KANALE DRUŠTVENIH MEDIJA?​

Pridružite nam se odmah da biste stupili u kontakt s istomišljenicima i bili uvijek u toku
Telegram
Pinterest
Instagram
Youtube

Često postavljana pitanja

Kada i gdje se događa online serijal?

Serijal Louise Hay “Zavolite sebe” odvija se online, u vašem domu ili gdje god se nalazite. E-mailom ćete svakodnevno primati besplatnu video vezu, počevši od 29.10.2021.

Koliko su dugo dostupni videozapisi?

Svaki dan serijala dostupan je besplatno na 48h. To znači da kada krenemo, prvi dan serijala dostupan je 29. i 30.10., zatim drugi dan 30. i 31.10., i tako redom sve do kraja ciklusa predavanja od 21. dan.

Tijekom ciklusa imat ćete priliku preuzeti ovaj serijal na trajno korištenje.

Je li besplatni serijal "Zavolite sebe" zaista potpuno besplatan?

Da, cijeli serijal od 21 dana je u potpunosti besplatan, i gledanje besplatnih videozapisa koje primate putem emaila ne košta ništa.

Jesu li svi videozapisi na hrvatskom?

Svi videozapisi imaju sinkronizirani hrvatski glas, a dostupni su i u originalu s hrvatskim titlovima, tako da možete odabrati koji želite.

Kako mogu podijeliti ovo iskustvo sa svojim prijateljima?

Jednostavno možete prijateljima i obitelji poslati vezu do videozapisa koji su vam se svidjeli ili do stranice za prijavu. Čim se prijave, i oni mogu gledati te videozapise.

Ako se želite besplatno pridružiti našoj zajednici, pogledajte tipke društvenih mreža na dnu ove stranice ili gornji segment.

Imam sjajan doseg (newsletter, račun na društvenim mrežama, časopis, portal, itd.) I mogao bih zamisliti da profesionalno promoviram događaj. Kako mogu doprinijeti?

Imamo pridruženi Affiliate program u kojem se možete prijaviti kao affiliate partner i tako dobiti proviziju za svaku kupnju serijala “Zavolite sebe​”. Ovdje ćete pronaći sve potrebne informacije: Postanite naš partner!