21-dnevni, opsežni online program za rad sa zrcalom

CIJELI TEČAJ
Preko 11 sati materijala!

Naučite voljeti sebe ❤
Poklonite si ovaj divan serijal
21-dnevni, opsežni online program za rad sa zrcalom

CIJELI TEČAJ
Preko 11 sati materijala!

Naučite voljeti sebe ❤
Poklonite si ovaj divan serijal

«Ne mogu promijeniti drugu osobu. Dopuštam drugima da budu ono što jesu
i jednostavno volim ono tko sam ja.»

Louise Hay

U veljači slavimo ljubav ❤
Preuzmite cijelokupni 21-dnevni serijal

Sada za 83€ umjesto 147,00€

Posebna ponuda za valentinovo ❤ -44% ❤

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kompletan 21-dnevni program rada sa zrcalom + dodatan bonus tečaj

Vođeni misijom Louise Hay želimo da njena poruka ljubavi nastavi trajno inspirirati vaše živote. Jer znamo koliko temeljna nit ovog serijala rezonira sa vama i koliko transformacije može donijeti u vaš život.

Djelo Louise Hay dirnulo je i preobrazilo mnoge ljude svojom snažnom porukom ljubavi prema sebi – a mi smo u ovaj projekt uložili puno ljubavi i strasti kako bismo odali poštovanje njenoj životnoj viziji.

Vjerujemo da ovaj tečaj sadrži srž našeg postojanja i životnih učenja. Pravi unutarnji mir započinje ljubavlju i prihvaćanjem sebe. Na koji ste način danas sebi pokazali da se volite? Možete li uopće reći da volite sebe bez očekivanja? Odgovor je jednostavan, sve počinje od toga. I zato je Louise Hay posvetila svoj život usavršavanju tehnike koja bi nas naučila kako da njegujemo svoj unutarnji mir i nježnost prema sebi.

Ovu snažnu poruku vrijedi podijeliti sa svima!

Kompletan paket uključuje

Online tečaj

Vaše 21-dnevno putovanje do ljubavi prema sebi s Louise Hay!
Sve što trebate da biste iscijelili snagom ljubavi – na hrvatskom i engleskom jeziku

147€

Radna bilježnica

Opsežna radna bilježnica koja će vas pratiti u vašem učenju u svakom koraku! Sa sažetcima, praktičnim vježbama i pitanjima za samorefleksiju pomaže vam da produbite svoju praksu rada u ogledalu.

27€

Audioknjiga

Preuzmite cijeli audio zapis tečaja i slušajte tečaj gdje god i kad god poželite!

19€

Bonus – Tečaj: Možete vjerovati svom životu

Maksimalno povećajte svoj osobni rast uz tečaj Louise Hay od 4 modula “Možete vjerovati svom životu”, u njegovoj izvornoj verziji! Više od 6 sati ekskluzivnog video sadržaja s LIVE Retreata s Louise Hay i Cheryl Richardson. Naučite duhovne alate koje možete koristiti za stvaranje života punog ljubavi i blagostanja.

64€

Ukupna vrijednost

352€

Redovna cijena

147€

Posebna ponuda za Valentinovo

83€

Cjelokupan serijal u paketu s dodatnim tečajem!

Preuzmite cjelokupan paket na trajno korištenje i neograničeno pregledavajte sve sadržaje kada god želite.

Paket vrijedan 352,00 sada za samo 83€!

dostupno i u 2 rate po 42€ ili 3 rate po 28€

U spomen na Louise Hay (1926.-2017.) ❤

Od srca srcu ❤
Novac ne bi trebao biti problem!

Iznimno nam je važno da naši tečajevi dopru do što više ljudi. No, ne samo do onih koji si mogu priuštiti potrošiti novac, već i do ljudi koji stvarno žele i trebaju tečaj, ali im je još uvijek teško uštedjeti iznos potreban za kupovinu tečaja.

Ako ste u takvoj situaciji, molimo vas popunite ovu anketu. Kratko nam opišite svoju situaciju i koliko ste sada u mogućnosti platiti, a mi ćemo se potruditi pronaći rješenje. Ispunite anketu ovdje.  ❤

Louise Lynn Hay (rođena 8. listopada 1926. u Los Angelesu; † 30. kolovoza 2017.) bila je američka književnica iz područja „pozitivnog razmišljanja“.

Uz Josepha Murphyja i Erharda F. Freitaga, jedna je od vodećih autora New-age pokreta. U dobi od 40 godina počela je proučavati učenja Ernesta Holmesa o znanosti o umu. Kasnije je i sama držala tečajeve. Međutim, njezina karijera autorice bestselera započela je tek nakon što je oboljela od raka vrata maternice.

Takva ju je bolest potaknula na duhovno čišćenje, što je bio, kako i sama autorica smatra, bitan korak u njezinom životu. Osim knjiga, dostupni su i CD-i te video zapisi Louise Hay, od kojih su neki prevedeni na preko 29 jezika. Ukupna svjetska naklada njezinih djela 2004. godine bila je preko 50 milijuna primjeraka.

Louise Hay je u svojoj literaturi istaknula kako bi pozitivno razmišljanje trebalo voditi u pozitivan život, a negativno u negativan (problematičan) život. Drugi važan element njezinog učenja je opraštanje, koje je, prema Louise Hay, elementarna komponenta za sretan život

Louise Hay je u svojoj literaturi istaknula kako bi pozitivno razmišljanje trebalo voditi u pozitivan život, a negativno u negativan (problematičan) život. Drugi važan element njezinog učenja je opraštanje, koje je, prema Louise Hay, elementarna komponenta za sretan život